Totally Snow, jongeren skivakanties van Sunweb.

Wie een goedkope skivakantie zoekt als jongere, jongvolwassene of student, vindt deze zeker bij Totally Snow van Sunweb. Sinds de overname van Totally Snow door de wintersport jongeren vakantie specialist Sunweb, is het aanbod skivakanties voor jongeren nog aantrekkelijker geworden en de keuze in goedkope wintersport vakanties Oostenrijk en Frankrijk nog groter. Ook voor goedkope wintersport groepsreizen jongeren en jongvolwassen op maat. Ideaal voor vrienden groepen.

sunweb wintersport op maat banner

Totally Snow, voorheen Husk

Ben je op zoek naar een jongeren skivakantie van Husk? Dan is het goed om te weten dat de jongeren reis wintersport organisatie Husk niet meer bestaat en dat deze nu te vinden is onder de naam Totally Snow van Sunweb.


apres ski

Skigebieden met goede après ski en uitgaan mogelijkheden.

Als jongere of jongvolwassene wil je natuurlijk niet alleen van wintersport in de beste skigebieden genieten. Je wilt ook kunnen uitgaan, dansen en feesten. Daarom heeft Totally Snow een selectie gemaakt van beste skigebieden met uitgaansmogelijkheden jongeren. Denk bijvoorbeeld aan Les Trois Vallees in Frankrijk of  Zillertal Arena in Oostenrijk.  Ook ideaal om met een vrienden groep van een goedkope skivakantie Oostenrijk of Frankrijk te genieten. En voor diegenen die nog nooit een skivakantie jongeren geboekt hebben, de jongeren reisorganisatie, in dit geval Totally Snow zorgt zeker ook voor leuke activiteiten en vertier.


jongeren relaxen in de zon wintersport

Inclusief vervoer per bus

Om je jongeren skivakantie  bij Sunweb Totally Snow zo goedkoop mogelijk te houden, vindt vervoer plaats per bus. In heel Nederland vind je opstapplaatsen en er is in de bus plaats voor een bepaalde hoeveelheid bagage. Per jongeren skivakantie vind je uitgebreide informatie over je reis, vervoer, opstapplaatsen en andere bijzonderheden. Je reis met jongeren en jongvolwassenen die ook op wintersport vakantie gaan. De sfeer al opperbest zijn en er valt onderweg veel te zien en te lachen.  De meeste bussen vertrekken in de avond en je reist dan ’s nachts. Je komt meestal in de ochtend op je wintersport bestemming in Oostenrijk of Frankrijk aan.


wintersport Selfie op het terras

Reisduur jongeren skivakanties meestal 8 dagen.

Indien je een goedkope jongeren wintersport vakantie Oostenrijk of Frankrijk bij Totally Snow boekt, is de duur van je skivakantie meestal 8 dagen. Je verblijft vaak in een hotel, pension of appartement op basis van logies. Een skipas is meestal in de prijs inbegrepen en dat is handig en goedkoop. Skilessen zijn vaak mogelijk. Je vakantieverblijf ligt bijna altijd aan de piste.


wintersport vrienden lol in de sneeuw

Meer goedkope wintersport mogelijkheden jongeren

Behalve Totally Snow zijn er meer goedkoper reisorganisaties die goedkope en goed verzorgde wintersport reizen jongeren aanbieden. Daarnaast zijn er nog andere goedkope mogelijkheden voor jongeren en jongvolwassen om goedkoop op wintersport vakantie te gaan. Zo kan je bijvoorbeeld een last minute skivakantie boeken, bijvoorbeeld in Oostenrijk, of kan je een wintersport locatie dichter bij huis zoeken en zelf met de trein, bus of auto naar je wintersport bestemming afreizen. Bijvoorbeeld naar de Ardennen of Winterberg, Sauerland. Een jongeren skivakantie Duitsland  is meestal goedkoper dan bijvoorbeeld Oostenrijk of Frankrijk maar de sneeuwgarantie is minimaal.